just one touch.

har städat, lagat mat, duschat, haft syster på besök och vart arg på katten nu morgonen .. haha. det första han gjorde när jag vaknade var att riva ner draperierna.. IGEN. ingen ide o ha dom. och blomman har han dödat.. ja ja, han är söt, så han kommer undan ;) hehe. nu blir det snart att åka mot jobbet för ett kvällspass. är faktiskt inte ett dugg sugen på det idag, men som tur är så går kvällarna så fort. nej, nu blir det platta håret så man inte ser ut som ett fågelbo :P ha en bra dag! '


puss,


fredag :)

va veckorna går fort! redan fredag igen.. denna fredag består av jobb, till 23 ikväll. sen imorn, och på söndag. är jätteförkyld, men det ska väl gå ändå :) ska laga mat och greja lite nu .. sen iväg. ha en bra dag!:)


!

imorgon ska jag (kors i taket) jobba dag! med eliiiin min fina vän :) ska bli kul . sitter hos mamma nu, åkte hit förut med elin, och ska sova här.. orkade inte va hemma .. :) hade en superbra helg på alla sätt och vis! gud va ja älskar mina vänner<3 till helgen blir de dock annat, jobb varje dag. men lördag kväll blir det iallafall julbord och sen myskväll med sara hoppas jag:) men nu får det bli sängen klockan ringer kvart över sex. men snooooozas finns det nog risk för att de kommer göras ;)
 natti!

lördag!

snart iväg på hockey, blir också "några" öl på de.. ;) tjejerna kommer snart så knäcker vi första här eller på bussen : ) men måste ner och köpa blanddricka först! ikväll blir de fest och efter de tiki ? antar ja :) ha en bra kväll, och skål på er !:)


friday im in looooove!

äntligen helg! fy va göttttt. gick upp imorse, TIDIGT. 06:00, syster hämtade mig lite före halv sju så åkte vi på spinning! gött vare, förutom att jag glömde mina skor och var tvungen att låna hennes som är en storlek för små.. haha! ja jag är att ja.. men iallafall, de gick bra : ) sen var vi också på jiven också. nu har jag städat lägenheten inför imorn, eftersom de kommer folk :) katten har vart me jämt hela tiden, i benen mestadels.. men han e att för söt också : ) nu är han trött efter allt städande och sover, vilket jag också är! ska nog lägga mig i sängen och läsa bok ett tag, sen är det julbord som gäller:D inte förrän 8 men .. ska bli gött! neej, nu får de bli en sväng till sängen ;) ha en bra daaa: )



yeahj!

snaaaart är det helg:D äntligen! haha. fredag blir det julbord med jobbet, DET ÄR ELINS FÖDELSEDEAG:D lördag blir de hockey med ett skönt gäng, efter det fest på magasingatan och sen tiki! (okej, jag offrar mig för elins skull:P) så nu ska jag sova så det fortare närmar sig helg! en jobb dag till bara ;) God natt!

RSS 2.0