onsdag!

började dagen med möte på banken, åkte hem. hårförlängningen hade kommit, så testa den, va jättefint:) så skulle platta håret. självklart gick plattången sönder!:@ uuuuh.. så tog med mig peter och åkte till challa och införskaffade en ny.. 800 kr fattigare.. men klarar mig inte utan en så lika bra! sen så åkte vi hem till honom och satt och prata me lena och roger och sanna, alltid lika trevligt!:) sen spela vi lite tv-spel.. hm, jag vann.. eller nåt. aja. sen åkte jag till simone och här sitter jag fortfarande!:) har onsdagsmys med henne och marja nu.

imorgon blir det lugnt och sen jobba.. skriver i varje inlägg att jag ska göra klart detta golvet i badrummet.. men ah, de är inte klart än .. men de kommer de me :P har lovat mamma att de ska va klart innan jul iaf! så det får jag väl hålla;) nej nu blir det att kolla klart på kungarna av tylösand och sen åka hem och sova tror ja :) trött idag.. god natt alla:)

puss


;)

simple man - shinedown



uh va bra låt ;) tack peter!

.....

snart sova,en dag imorn också..



Feel the sadness burning in my heart.
You left to early father love.
So many things I should have said.
But in your mind you knew it well.
Holding on to what I got and love.
But things still seems so dark and cold.
The fire is burning down my happiness.
But I will rise.


take me back to the start

idag står inte mycket på schemat. stan och tanka sen åka på jobbet.. sen är de sängen igen :P hinner inte me så mke annat.. men imorn är jag ledig:D blir att göra klart golvet på badrummet då och sen banken på möte.. får kanske hinna med ett träningspass också?`va ett tag sen.. men när jag flyttar till stan blire annat! vilket bara är sex dagar kvar. fort de går! nej nu blir de sminka klart sig och sen åka till stan :) ha en bra dag:)
^

puss

letters to juliet

http://www.youtube.com/watch?v=4AmB8spntgg

monday morning

happ, då va veckan igång.. en ledig dag på hela veckan, men de får gå:) har vart vaken ett tag och plockat ihop det mesta på rummet. konstigt det känns då.. men nu längtar jag, bara en vecka kvar nu!:) hoppas denna veckan går fort. :D men nu blir det frukost, måste åka tidigare till jobbet också och åka genom stan eftersom ja måste lämna tillbaka filmer jag lånat ...



mys

har söndags myskväll med lillebror, pizza och film..:) göttit. men snart blir det sängen, är huuur trött som helst!


:)

igår blev det karlstad hela dagen. mat och hockey, med peter, sanna och lillebror:) hade en jätte bra dag, tackar för det. (jag vann över peter på tv-spel, måååste tilläggas;)) kvällen blev lååång, väldigt lång. körde på fulla studenter, vilket va sådär kul, jag ville egentligen också gå ut. men men, man får väl ställa upp:) va hemma vid halv fyra iallafall, så sov väl till halv ett idag! ska strax duscha och göra mig iordning för jag och martin ska snart åka till stan och kolla på dumma mej på bio, sen åka till strandhallen och kolla på sannas innebandymatch. men nu blir det först mammas mat <3 om en vecka bor jag utan mamma, så ska njuuta nu ;) hehe.

puss

hockey!

nu ska martin och jag snart åka och hämta peter och sanna, så blir de karlstad:) kika lite först, äta nåt och sen hockey!:) martins första match så de ska bli kul :) ikväll blir de nog lugnt ..


fredag.

yes, då var jobbveckan (äntligen) avklarad! två dagars ledighet, sen kommer det en ännu intensivare vecka då vi jobbar flera dagar extra. men det får gå:) hamnade i soffan det första jag gjorde när jag kom hem och det är ju inte direkt någon skräll, haha. men orkar inte göra nåt mer idag! har iallafall haft en jättemysig kväll på jobbet, så de gjorde väl inte så mycket att jobba extra idag känner ja. fast ledighet är ju aldrig fel. men men, nu e ja ledig lördag och söndag! imorn blir de hockey, söndag blir det nog bio med lillebror sen gå på innebandy:) golvet i badrummet ska göras klart med. puh! sen så är de "bara" väggarna kvar. det tar vi en annan gång;) neej, nu ska jag se utrörsningen på idol, HEJJA OLLE!


puss

MUMS

på att human target går klockan 22 på torsdagar!!

onsdag.

härlig dag idag! börjar inte jobbet förrän fyra, skulle väl egentligen behöva packa mer och rensa.. men orkar jag de? neej. haha. ska nog istället slappa i soffan tills de blir matlganings som står på schemat. spagetti och köttfärssås får de blir idag:) va på thyberg förut,gick förbi godishyllan.. kunde inte motstå:p




slänger in en bild på golvet också, halvklart på bilden men färdigt nu! bara fogning kvar och det tar jag imorn :)





tisdag.

jobbat lite nu på morgongen, med att lägga golvet i badrummet:) har gjort hälften nu så ska göra resten imorn :) kommer bli jättefint! och mammaär så nöjd att det äntligen börjar bli klart:) hehe.. nu har jag precis duschar och sitter i soffan och kollar på stomp the yard, som jag hyrde igår. redan sett den en gång, men den är sååå bra :D ska snart iväg på jobb, åker vid två! jobbar till 22 så det blir nog sova direkt då.


puss!

j.

http://www.youtube.com/watch?v=20Ov0cDPZy8

underbar låt!

Åh, va jag älskar dig!


ledig dag!

gött me en måndag ledigt:) ska fördriva tiden med lite plock på rummet senare, packa lite inför flytten eftersom de bara är två veckor kvar idag!:) har precis lagat mat till familjen och senare blire stan en sväng.. lämna in filmen jag hyrde igår sen kanske hyra en ny :) men nu blir de slappa lite framför teven, ska lägga plattor ikväll också... uh, ingen lust men de får gå!:p


I love the way you lie..


mys,utgång och jobb!

jaaa, de har helgen bestått av.. orkar inte skriva nåt om gårdagen mer än att de va himla kul i alla fall! tur att man har de vännerna man har, annars hade inte arvika varit nån höjdunkt direkt. blä! men hade iaf jättekul . mindre kul va väl att gå upp sju imorse och jobba, men man lever väl bara en gång ;) slutade sex, åkte in till stan och köpte med pizza till familjen :) så nu sitter jag i soffan och tänker inte flytta mig härifrån förns de är dags att inta sängläge;) men nu blire se film som jag hyrt, case 39, hoppas den är bra!:)

:)

har idag vart mycket aktiv .. faktiskt. vakna vid elva och åkte direkt till saras jobb och höll henne sällskap :) sen träffa jag marie, hon blev med mig och PIERCA NÄSAN , yepp ja gjorde de :D är vääääldigt nöjd och ångrar att jag inte gjorde de tidigare!! men nu äre gjort:) sen åkte jag och hämta sara efter jobbet, slappa ett tag.. klockan tre träffade jag min kära vän hanna , vi tog en mysig fika på city och sen kika lite på stan.. blev ett par tights och ett linne. bilder kommer nog så småningom ;) sen så åkte jag hemöver. mitt paket från elgiganten med mamma mobil hade kommit så ja hämta ut de:D ååh va nöjd hon blev :D kulkul! nu sitter jag däckad i soffan och här blir jag nog hela kvällen ;) har ostbågar och cola, så jag ska överleva!! IDOL blire, men just nu ser jag på transformers, uh va bra! kommer nog bli en tidig kväll. upp på jobb imorn till 15.

puss!

ikea + myyyys

vart med sara och syster på ikea idag ! köpte mig en hel del faktiskt, de mesta faktiskt:D bara tv bord + tv bänk kvar typ och en massa andra saker som jag säkert inte kommit på än men ;) blev iaf inköpt bra grejjer ida. nu har vi precis fetat oss med tacos och chips och en bra film! ska nog sova snart, la mig för sent igår och gick upp för tidigt idag :p imorn blire nog piercing, men inte bestämt mig än .. spörs imorn :) nu ska vi mysa lite mer såhär på torsdags kvällen! puss: )


onsdagsmys!

vart och tränat med syster, bodypump blev det idag! nu sitter vi bänkade framför teven och ser på grey´s! fyyy va bra. imorn blir de farbror doktorn på akut tid, usch...


näe, nu är de slut på reklamen! ha de ;) puss.


onsdag.

ska snart leka lite försäljare ;) haha. kommer en och ska hämta mercan sen, verkade som hon bestämt sig redan innan hon vart här att hon ska ha den så de låt om hon bara skulle hämta den liksom! och betala såklart;) får ju inte alls de ja hade tänkt för min lilla pärla, men den är faktiskt inte så omtyckt nu när jag har ueu:n ;) som jag förresten mååååste fixa till lite snart!



hoppas, hoppas den försvinner idag :P

tisdag.

satte in mercan på blocket igår och det ringde 5 styckna igår på den :) kommer en ikväll eller imorgon och kollar! hoppas, hoppas det blir en bil mindre här utanför.. lagar mat just nu: kyckling, broccoli och en god sås:) sen blir det iväg på jobb 14! tur att kvällarna går fort, det är ju faktiskt så när man har kul. nejj, nu är maten klar.. skriver nog senare, får bli en promenix efter jobbet också - rensa huvet lite..

puss.

.

orkar inte med sånt här.. just nu. fyyy va tankarna aldrig kan stå still, utan alltid snurra omkring.

måndag.

hade klockan på halv tio, men som vanligt snoozade jag för länge, så kvart över 10 orkade jag äntligen gå upp för då kom syster! bara att sätta på dig promenadskorna och bli me ut de ;) gick väl 6 km elller så, härligt på morgonen de! så nu dricker jag frukosten och ser på yesman.. hmm, skulle gärna velat sitta kvar här , men måste åka på jobb.. till 22 ikväll. jaja, lika bra att duscha å ha sig så är väl klockan 2 sen och då är de bara att åka mot jobbet..



skulle hellre ligga kvar framför teven idag men ..

meeeeeeeeeen

skrev ett jättelångt och bra inlägg, men självklart krånglade internet så de försvann! aja, så är det. orkar iaf inte skriva ner allt igen och en förkorting blir bara dum :p lika bra att jessica går och sover tror jag? mm.. natti, puss!


hel dag i karlstad!

hade en jätte bra lördag, med karlstad, ikea, hockey och sen fyrtio års kalas o utgång : ) peter hämta mig 10 och vi va hemma igen efter åtta, så de blev en hel dag! färjestad förlorade.. men men, sen blev de hem och fira henke då som blev fyrtio ! skulle egentligen åkte till stan runt 8-9, men istället blev de 11, så de va ju riktigt trevlig:) åkte runt i bil med syster, peter och ahlis som körde:) va en sväng på rajjens med och där fick vi me oss lina =) hade en jättekul kväll iallafall:) nu ska jag snart iväg och fira kusinerna som fyller 16 idag! tacos bjuds de på, mums! sen ikväll blir de nog väääldigt lugnt :) puss!






:)

ska ta en tur på stan med annelie tänkte ja, tvinga me henne alltså;) för att se om jag hittar nåt litet till henrik på hans födelsedag : ) skriver nog mer sen!


onsdag.

vaknade ganska tidigt idag iaf :) sitter i soffan nu och ser på americas funniest home videos.. ska snart åka och träna en sväng, blir inte så länge idag men bättre än inget :) sen blir de att åka på jobb klockan 2, jobbar till 22 ikväll.. så blir nog inget mer inlägg idag för de blir nog direkt i säng när jag kommer hem då! tror syster jobbar natt så jag kommer få sova ensam hos henne :( men lika bra att vänja sig eftersom jag också flyttar snart! nej nu får de bli att dricka en smoothie innan träningen :) puss!

tisdag kväll.

mums på john mayer på tisdagskvällen såhär efter ett tufft träningspass! uh va bra :)

sitter i systers lägenhet nu och väntar på att hon ska komma hem så vi kan ha mys. femman blir de ju nån timme framöver nu iallafall;) despererta hemmafruar och cougar town! mums på de me ;) gött att känna att man gjort nåt idag på sin lediga dag, imorn är det jobb tre kvällar framöver sen är de kalas till helgen med smörgåstårta (som jag inte får äta av:() men de får gå ändå! henrik fyller 40, så då blir de ju att fira både fredag och lördag:) jag jobbar fredag kväll, synd men de får gå..  nej, nu kommer nalli snart så nu ska jag tända ljus här och mysa ner mig under en filt:)  puss!





bild från systers fotosession :) så fin så!

:)

vart och hälsat på simone en sväng:) tog en liten promenix med henne nya söta katt smöla:) ingen städning har de blivit än heller, men de va väl inge nytt.. ja ja , tar de nog en annan dag:p ska gå ut på en långpromenad senare, gött väder för de idag! lägger med en bild på simone, inte från idag men ändå;) puss!



wouldn´t change a thing

uppe tidigt idag och åkte till tandläkaren! allt va bra förutom lite irriterat tandkött, uh va hon höll på me de.. men nu har smärtan gått över och jag ska städa mitt rum:( tråkigt.. men de måste verkligen göras! + att jättemke ska kastas innan flytten. haha, va överdrivet mycke grejjer man har.. ser på biggest loser nu och provsminkade mig med marykay ögonskuggor jag inte använt än:) blev snyggt men inte lika fint som de va igår när en makeup artist gjorde de :P lite skillnad! nej, nu är de lika bra att börja städa, annars blire inget av de! puss!

göteborg!

jaa dag blev det en tur till göteborg med min fina syster och min fina kusin :) åkte på model house och tog kort : ) skitkul vare! synd bara att de blev en liten miss med målsman så min kusin inte fick ta kort eftersom hon inte är 18 :( men hon fick shoppa så inge synd om henne ;) mercan gick ända dit och hem! haha .. tur de:) nu får de bli sängen för imorn blir de upp tidigt och åka till tandläkaren .. usch! men de måste väl göras. efter de blir de träning sen på kvällen har ja fått i uppgift att måla tak:P haha aja man får väl ställa upp:) lägger upp bilderna jag köpte, hade bara råd med två, så två fick de bli;) hehe.. puss!

on and on and ... on?

jobbat idag , 07:00 - 18:00 . gött att inte vara bakfull på en söndag för en gångs skull.. andra helgen i rad och imorn är de andra veckan också:P bara 13 kvar.. efter jobbet blev de hem och slappa en stund sen kom syster och sara på besök sen promenix som jag precis kommit in efter:) himla skönt att bara sätta på sig skorna, stoppa i öronlurarna och bara gå! tankarna snurrar en del men de är väl som vanligt:) en månad kvar imorn tills lägenheten är min och jag längtar så:D imorn är de en ledig dag.. men annat blire! ska till göteborg med nalli och caroline på model house och göra oss snygga(re);) haha.. och ta en masa kort:) spörs om man köper några av dom.. är väl dyra men:) nej nu ska jag se klart på filmen som går på trean, knocked up! bra den. puss!

natt..

jaa, då var det kväll igen och dags att sova (för längesen egentligen) för mig.. men men, vad gör det om hundra år..:P haft en superbra dag, och kväll:) kvällen spenderades med simone och johan.. nej, de får bli att dejta kudden nu för annars kommer jag inte orka med en jobbdag som går mellan 07:00 - 18:00. kommer nog somna rätt skönt med en gång imorn när jag kommer hem! ska försöka komma på hur man bloggar på iphonen också, ifall jag skulle ha tråkigt nån gång haha. god natt - puss!

jobb-dag

sitter på jobbet med elin och fick för mig att jag nog kanske ville ha en blogg.. så, de fick bli en:) kan ju va bra att skriva av sig ibland me .. blir jobb till 15 idag och efter de till stan och införskaffa en fåtölj till nya soffan :) eftersom jag var i lägenheten igår igen och den va mycket större än vad jag kom ihåg, så kan jag nu köpa den fina svarta fåtöljen. efter det så blir de hem och äta kolsåppa som mammi gjort:D och sen till simone på myskväll eftersom det är jobb igen klockan 7 till morgonen:) blir ingen mârten på mig iår, men de får gå:) samma sak varje år.. nej nu ska vi bli lite nostalgiska här med gammal musik! blir väl kanske en uppdatering till ikvällingen sen så ska jag försöka att fixa in alla saker från den gamla datorn till den nya som jag köpte igår=) kan ju va kul att uppdatera med lite bilder:) puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0